Erfaren projektledare till framtidens bolag NetworkSolutions

Är du en vass och erfaren projektledare som vill utvecklas i din karriär? Vill du dessutom få jobba nära projekt och utveckla bolaget, dig och dina medarbetare i rätt riktning? Då har vi en spännande möjlighet hos Network Solutions.

Frågor eller funderingar om jobbet? Kontakta Andreas Andersson på 0705082635

Om tjänsten

Nu söker vi dig som har flera års erfarenhet inom entreprenadverksamhet och vill kliva på en bred och självgående roll som senior projektledare i det snabbväxande och familjära Network Solutions Infra Sverige AB. Idag en av de större aktörerna på marknaden.

Arbetsuppgifter

Arbetet som projektledare inom fiber kräver en stor förmåga att kunna hantera, styra och hjälpa gruppen att nå de projektmål som är uppsatta. Resor förekommer i tjänsten då du behöver vara nära kund och medarbetare. Vidare kan arbetet delvis utföras på distans eller i bolagets nya och ljusa lokaler.

Du antas ta ett stort ansvar för både kundrelationer, ekonomi samt tidplaner i respektive projekt. I rollen ingår även personalansvar för mindre grupp av fältpersonal med tillhörande arbetsuppgifter.

Personliga egenskaper och kvalifikationer

Vi söker dig med arbetsledande erfarenhet från entreprenad-, schakt-, bygg-, energi- eller telekombranschen. Du har även ett par års erfarenhet av projektledning samt utbildning inom Bas-P och Bas-U. Vidare ser vi att du har erfarenhet av arbete med avtal baserade på AB04 och ABT06. I övrigt har du har mycket god datorvana samt god ekonomisk förståelse.

Dina personliga egenskaper innefattar:

  • God kommunikativ och skriftlig förmåga i svenska och engelska
  • Prestigelös lagspelare
  • Högt engagemang och vilja att lösa problem
  • Resultat- och målinriktad
  • Noggrann och strukturerad

Övrigt om tjänsten

Tjänsten är en provanställning på 6 månader. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Känner du dig redo tycker vi att du ska fylla i din ansökan redan idag. Vi tar emot ansökningar via vårt formulär här nedanför. För att få mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Andreas Andersson på 0705082635.

Dela med dig

Låter det intressant?

Frågor eller funderingar om jobbet? Kontakta Andreas Andersson på 0705082635

Dela med dig

Ansök via vårt formulär

Genom att skicka ansökningen bekräftar jag att jag har läst sekretesspolicyn och bekräftar att Network Solutions lagrar mina personuppgifter för att kunna behandla min jobbansökan.